“Sve o čemu sada razmišljam je…”

Iza Cavsa je teška serija sa Indanom koju su samo zahvaljujući sjajnim individualnim igrama Lebrona Jamesa uspeli preksočiti. Najbolji košarkaš današnjice u ovoj seriji igrao je sjajno, postizao je 34.4 poena, 10.1 skok i 7.7 asistencija, šutirajući 55.3 % iz igre, i pri tome oborio je nekoliko rekorda:

Svi rekordi košarkaškog ‘Kralja’

Lebron je po ko zna koji put ove sezone sam poveo Cavse do pobede – postigao je 45 poena, uz devet skokova i sedam asistencija. Imao je na momente podršku u saigračima poput Thompsona (15 poena, blokada kada je trebalo), Lova (davao je trojke kada su se Pacersi približavali) i Hilla (dirigovao je igrom kada je Lebron bio van terena). Pri tome Lebron je šesti meč odigrao sa najmanje minuta zbog povrede koja je izazvala obilato krvarenje.

Sledeći protivnik je Toronto, Lebronova stara mušterija, no na upit o njima, on je bio kratak:

“Toronto? Iskreno, potpuno sam izgorio. Samo želim doći kući i naspavati se. Ne mogu sad razmišljati i o toj utakmici”, rekao je Leron nakon eliminacije Indiane.

“Znao sam da moram odigrati ovako kako sam odigrao da dobijemo utakmicu. Mislim da sam odigrao zaista dobru seriju, a u trenucima kad su me udvajali na pameti mi je bilo samo da loptu kvalitetno prebacim do saigrača. Imamo jako puno poverenja jedni u druge i to je ključno. No svaka čast Indiani. Bili su sjajni i otjerali su nas do samog kraja”, rekao je Kralj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*