Jedina svijetla točka Vukova

derrick rose
Screenshot/Twitter USAToday

Nakon prošlog ljeta očekivale su se velike stvari do Wolvesa. Stigao je Butler, formirala se nova Velika trojka i svi su mislili da ćemo imati ozbiljne contendere. No, situacija je bila dosta drugačija. Na kraju je playoff jedva izboren, pobjedom u posljednjoj utakmici sezone. A kako su igrali u doigravanju, bolje da su ostali kući.

Rocketsi su ih gotovo pomeli, uzeli su Wolvesi jednu utakmicu, no to je više izgledalo kao da su im Rakete dopustile da uzmu tu jednu pobjedu. Više nego što su je Vukovi zaslužili. Jedina svijetla točka je bio Derrick Rose. Svima dobro znani bivši MVP je pred kraj sezone stigao u Wolvese. Vratio se pred playoff i bio je možda i najkonstatniji igrač Vukova u ovom doigravanju.

-“Mislim da je bio odlično pojačanje. Sjajno je odigrao playoff za nas.”- izjavio je trener Thibs. Dodao je kako ozbiljno razmišljaju o ponudi novog ugovora, te da je samo pitanje vremena kada će mu ponuditi.

U ovom playoffu Rose je igrao nešto više od 23 minute, a postizao je preko 14 poena u prosjeku. Kada god je ušao davao je dodatan impuls igri s klupe, te bio puno korisniji od Teaguea.

1 Trackback / Pingback

  1. Od vrha do dna: Košarkaška sudbina najmlađeg MVP-a - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*