Ludi sudija, luđi brat, i najluđi rođendanski dar!

Košarkaši Houstona pobedili su Utah sa 100 – 87 u četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije NBA play offa i u seriji poveli ukupnim rezultatom 3 – 1.

Rocketsi su ponovo stisli gas i nametnuli svoj ritam od početka meča, doduše nisu toliko bili ubedljivi kao prethodnom meču. Na momente je Utah teško disala, ali je Mitchel uspevao da ih održava u životu i na pristojnoj razlici. No, kada nije išlo Hardena, kada nije bilo Paula, bili su tu Capela ili Arisa koji su također dali doprino pobedi.

Paul je na svoj rođenda bio najefikasniji sa 27 poena (12/23 iz igre), 12 skokova i 6 asistencija, Harden je dodao 24 (8/22 iz igre), a Capela 12 poena, 15 skokova i 6 blokada. CP3 i Harden su uputili 45 od ukupno 88 šuteva tima iz Teksasa.

U toku meča došlo je i do jednog bizarnog incidenta kada je rođeni brat Chrisa Paula bio udaljen sa tribina, da bi se samo momenat kasnije vratio. “Sudija je lud,” prokometarisao je on kratko nakon toga. No to nije pokvarilo rođendansko slavlje, jer Paula sada deli samo jedna pobeda od njegovog prvog konferencijskog finala u karijeri!

Pored Donovana Mitchella (25 poena, 9 skokova, 4 ukradene lopte) koji je ponovo imao loše šutersko veče (8/24), treba istaći i Joe Inglesa sa 15 poena i 8 skokova. Ni sinoć u redovima Jazza nije bilo Rubia.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*