Više nisam klinac sa Twittera, sada smo rivali!

Boston je završio svoj posao protiv Phille i sa ukupnih 4-1 su prošli u Finale Konferencije. Iako se čini da su Kelti imali lagan posao, Sixersi su pružili dostojan otpor. Dvije utakmice su imali u svojim rukama, a čak su i sinoć bili jako blizu pobjede. No Boston je odigrao više boljih završnica i sada su izborili duel s Lebronom i Cavsima.

Jedan od glavnih razloga prolaska Kelta je i igra rookiea Jaysona Tatuma. Odigrao je fantastičnu seriju protiv Sixersa, a i sinoć je bio najbolji strijelac ekipe sa 25 poena. On i Mitchell su postali jedini rookie igrači u povijesti Lige koji su imali 20+ poena u 7 uzastopnih utakmica u playoffu.

‘Proces eliminacije’ se nastavio, gledamo reprizu finala

Treba imati na umu da Tatum ima samo 19 godina, a prije samo nekoliko je molio Kralja Lebrona za follow na Twitteru, a danas će mu biti rival u Finalu istočne konferencije.

Davne 2012. godine Tatum je postao sliku na Twitter i označio Lebrona i naveo neke obiteljske “veze” preko kojih zna Lebrona. Tada je bio samo dječak i sigurno nije ni mogao sanjati da će za samo nekoliko godina biti glavni suparnik tom istom Lebronu. U svakom slučaju očekuje nas spektakl u oba Finala konferencija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*