Stiže zamjena za trenera godine

Neki dan se pročulo, a danas je objavljeno. Toronto Raptorsi su smijenili svog trenera Dwyanea Caseya. Samo jedan dan nakon što je osvojio nagradu za Trenera godine.

Raptorsi smenili najboljeg trenera godine!

Stolica se još nije ni ohladila, a čini se da Raptorsi već imaju spremnu zamjenu. Početkom playoffa Hawksi su raskrstili sa svojim trenerom, Mikeom Budenholzerom. Nisu im se slagale vizije za budućnost franšize i Mike je odlučio otići. Izjavio je kako neće trenirati ekipu koja ne želi pobjeđivati.

I Hawksi u potrazi za trenerom

Sada je Mike glavni kandidat za mjesto trenera Raptorsa. U ovoj ekipi bi mogao ostvariti svoju viziju, a ovi Raptorsi su po mnogočemu slični sa bivšim Hawksima. Kvalitetna i čvrsta ekipa, bez izraženih pojedinaca sa jakom klupom. Vjerujemo da bi Mike znao šta raditi s Raptorsima. No pitanje je može li skinuti Lebrona?

Prema dosadašnjem iskustvu – ne. Bud je u Hawksima imao jako sličnu sudbinu kao i Raptorsi. Dominirao je regularnom sezonom, timska igra Hawksa je sve impresionirala. Utoliko da su jednom nagradu za Igrača mjeseca dali čitavoj petorci. Ali, kao i u kanadskom slučaju, playoff je druga priča.

Hawksi su dva puta naletili na Lebrona i oba puta dobili – metlu. Čistih 8-0 u dvije sezone za Kralja. Prve godine je bilo posebno bolno jer su ih izbacili u Finalu konferencije, a godine poslije su ispali jednu stepenicu niže – Polufinale konferencije.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Kako zaustaviti Lebrona" - by Mamba - Ostatak Sveta
  2. Da li Bucksima otkucava vreme? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*