Sixersi pucaju visoko

Proces je napokon proradio. Dugo godina stvaranja je napokon urodilo plodom. No, još uvijek su mladi i neiskusni pa su im zato Kelti očitali lekciju. Bez obzira na to Sixersi su imaju sjajnu sezonu. Redali su pobjede krajem sezone, te stigli do čak  16 uzastopnih pobjeda, 17 ukoliko računamo i playoff. Izborili su treću poziciju Istoka, a najbolja stvar je to što će oni samo rasti. Košarkaška atmosfera se napokon vratila u Rockyev grad, toliko je dobro da nitko ne želi otići.

Većina slobodnih igrača Sixersa je već izjavilo kako se žele vratiti u ovu ekipu. Počevši od Redicka, pa do Ilyasove. Svi žele biti dio ove ekipe. Odlična stvar je to što je uprava izjavila kako neće škrtariti s ugovorima, te da će sigurno odriješiti kesu za kvalitetnu priliku. Imali su na umu Šarića kada su pričali o tome, no možemo to primijeniti i na ovu sezonu. Naime Sixersi su već izjavili kako su u potrazi za još jednom zvijezdom.

Prvi na listi je naravno Lebron, već su ga pokušali regrutirati, te će mu sigurno ponuditi ugovor koncem sezone. Durant je iduća zvijezda na njihovoj listi, no on neće nigdje iz Ratnika. Idući na listi je Paul George. Nije se dobro snašao u Oklahomi i čini se kako bi vrlo lako mogao otići, unatoč tome što je izjavio kako bi volio ostati. Vidi se da tu nešto ne štima, a Sixersi bi mogli biti idealna ekipa za njega. Odlično bi se uklopio u ovaj sistem, sjajan je šuter, fantastična obrambeni igrač, sve ono što Brown traži od svojih krilnih igrača. Mogao bi biti u petorci i sa Simmonsom i sa Fultzom, pa čak i sa Šarićem.

Iako nije slobodan igrač, Sixersi su izrazili želju i za zvijezdom Spursa, Kawhi Leonardom. Već se dugo priča kako ga Spursi žele razmijeniti, a najnovija ekipa koja se uključila u ove priče su Sixersi. Obojica igrač (Leonard i PG) su bolji fit za ovu ekipu od Lebrona. Lebron je igrač kojemu treba lopta da bi mogao dominirati, što znači manje lopti za Simmonsa i Fultza. PG i Leonard se mogu prilagoditi sistemu, nisu toliko zavisni od lopte, a s njima bi Sixersi instantno postali velika opasnost čak i za Warriorse.

Spala knjiga na 4 slova

1 Trackback / Pingback

  1. Gdje Kralj ovaj puta nosi svoje talente? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*