“Ne mogu sve sam”

Aktualni prvaci su pokazali da su i dalje najjača ekipa u NBA. Dobili su Rocketse u prvoj utakmici, relativno lagano, a najveća zvijezda Raketa James Harden je odigrao sjajnu utakmicu. Ubacio je 41 no ni to nije bilo dovoljno. Sjajno je ušao u meč, iz izolacija je zabijao kako god je želio, no ponestalo je snage na kraju utakmice. Tako to bude kada je teret čitavog napada na tvojim leđima.

Oni su nezaustavljivi!

Paul nije odigrao ništa posebno, na kraju je malo popravio statse, no nije previše pomogao Hardenu. To je osjetio i sam James. -“Svi zajedno smo u ovome. Jednostavno ne mogu sve sam, svi moramo biti na najvećem mogućem nivou. Bilo da je to Chris (Paul), Eric (Gordon) ili PJ (Tucker), moramo se otvoriti, pričati o utakmici, pričati što vidimo. Možemo još poboljšati stvari koje su prolazile, samo moramo skontati na koji način.”- izjavio je glavni kandidat za MVP nagradu James Harden.

Nakon utakmice puno kritika je stiglo na adresu Mike D’Antonia, stratega Rocketsa. U ovoj utakmici su imali jako puno izolacija, a to nije način na koji se Warriorsi mogu pobjediti. No, Mike je kategorički odbio da je bilo previše izolacija u ovom meču. -“Oni igraju izolacije, to je sve što rade. Ne, nije. To je ono što radimo najbolje. Pa 60% svoji poena zabijamo na taj način. Nitko ne dodaje? Svi stoje? Pa jeste nas uopće gledali ove 82 utakmice u regularnoj sezoni.”- rekao je D’Antoni.

-“To je ono što radimo. To smo mi, najbolji smo u tome. Ne možemo se skrivati od onog što jesmo. Moramo to prihvatiti. Samo moramo biti bolji u tome i ne brinuti se ukoliko netko igra na drugi način.”- dovršio je trener Rocketsa nakon prve utakmice Konferencijskog Finala.

1 Trackback / Pingback

  1. Kerr: "Isprašili su nam guzicu!" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*