Pusti Lebrona da igra, a mi dobijamo!

Boston je napravio veliki korak da napravi jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Doduše za one koji su pratili igre ovog tima, i razvoj mladog tima pod vođstvom Brada Stevensa, ovo neće smatrati iznenađenjem, ali 2-0 u finalu Istoka protiv Lebrona i iskusnih Cavsa je samo to – iznenađenje. I to bez Irvinga i Haywarda.

Sinoć je bilo 107 – 94, a Celti su sjajnom timskom igrom ponovo nadvisili sjajan individualni učinak ‘Kralja’ Lebrona. Cavsima nije bio dovoljan ni fenomenalan triple double Jamesa – 42 poena (16/29), 12 astencija i deset skokova.

Tim iz Bostona je sve rešio u drugom delu koji su dobili sa +20, a Cavse su slomili tokom treće četvrtine.

Kod Bostona odlično su bili raspoređeni poeni, Brown je ubacio 23, uz sedam skokova, Rozier je postigao 18, Horford je dao 15 poena i uzeo 10 skokova, dok su dvocifreni još bili Moeris (12p), Tatum (11p) i Smart (11p, 9as, 5sk).

Kevin Love je sa druge strane bio jedina prava podrška Lebronu – 22 poena i 15 poena, dok su svi ostali bili katastrfolani. JR Smith, jedan od najiskusnijih, nije dao niti jedan poen za 27 minuta, uz 0 od 7 iz igre.
Serija se sada seli u Cleveland, a sledeći meč je na programu noći između subote i nedelje.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Magija broja 6 - Ostatak Sveta
  2. GSW: Put do odbrane titule - Ostatak Sveta
  3. Boston Celtics 2017-2018 Zeleni čudotvorci - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*