“Istina je tu sa nama”

Clutchpoints

Brad Stevens i njegovi Kelti su na pragu čuda. Ostali su bez prvog bekovskog para, te im nitko nije davao šansu da će stići ovako daleko. Kamoli voditi 2-0 u Konferencijskom Finalu. Stevens je napravio odlično podmazan stroj, a jedna od njegovih najbitnijih karika je jedan od najmlađih igrača Lige. Rookie Jayson Tatum je dosada samo oduševljavao u playoffu.

Već je oborio nekoliko rekorda, a posljednji u nizu je da je postao najmlađi igrač koji je u svojoj rookie sezone stigao do 250 poena u playoffu. Ušao je u društvo Kobea i Magica, a nedavno je prestigao i Birda. Postao je jedini Kelt koji je na 5 utakmica zaredom zabio 20+ poena, naravno u svojoj rookie sezoni. Pred ovim mladićem je jako svijetla budućnost, a s time se slaže i jedna od najvećih legendi Kelta, Paul Pierce.

-“Jayson je strašan potencijal i odličan igrač. Čini mi se da je puno bolji nego što sam ja bio u njegovim godinama. Sjajno se razvija i stalno pokazuje kako će biti jedna od superzvijezda Lige u budućnosti. On je budući superstar i slobodno me uspoređujte s takvim igračem.”- rekao je The Truth.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Zvijezda je rođena! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*