Westbrooku ni triple double prosjek nije dovoljan, Lillard došao na svoje

Nakon rookiea i najboljih obrambenih igrača NBA Liga je objavila i ono najvažnije. Izašle su All-NBA petorke. Najveće iznenađenje je izostanak Westbrooka koji je ove sezone ima slične brojke kao i prošle kada je bio MVP. Lillard je imao sreće što u ovaj izbor nije ulazio i playoff, jer sigurno se ne bi našao u prvoj petorci nakon metle protiv Pelikana.

Očekivano u petorci su se našli i MVP kandidati – Lebron James, James Harden i Anthony Davis, te Kevin Durant. Lebron je ovim izborom prestigao Kobe Bryanta i Karla Malonea, jer ovo mu je čak 12. put da je izabran u najbolju petorku Lige. Malone i Kobe imaju “samo” 11.

Drugu petorku predvodi Westbrook, a s njim na bekovskim pozicijama je Derozan. Još jedan igrač koji je sretan što se playoff ovdje nije računao. Greek Freek predvodi frontcourt, a zajedno s njim su tu još i Embiid i Aldridge.

Treću petorku čine Steph Curry koji je unatoč povredama uspio izboriti All-NBA tim. Tu je i Oladipo, igrač koji je najviše napredovao u ovoj sezoni, a petorku zatvaraju Paul George i dvojac Wolvesa Karl Anthony Towns i Jimmy Butler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*