“Nema pritiska”

SportsIllustrated

Nakon dugo vremena stanje u obje Konferencije je izjednačeno. Imati ćemo dvije sedme utakmice, a veće iznenađenje su svakako Houston Rocketsi. Iako su bili prva ekipa Lige, nije se činilo kako bi netko ozbiljno mogao ugroziti Warriorse, no Brada i Paul su imali drugačije namjere.

Imali su meč loptu u Oaklandu, vodstvo na poluvremenu, no na kraju su Ratnici ipak uspjeli doći od pobjede. Sada Rakete imaju posljednju priliku na domaćem terenu iznenaditi Ratnike. Što se tiče glavne zvijezde Jamesa Hardena pritisak ne postoji. -“Što se nas tiče, mi nemamo pritiska pred sedmu utakmicu. Sretni smo što smo došli ovdje i uzbuđeni smo što smo dio ovoga.”- izjavio je Harden.

Brada je inače dosta samozatajan u ovoj seriji, totalno je ispao iz šuterske forme, a prije utakmice broj 6, Brada je promašio 20 uzastopnih trojki. To nije dobra vijest za Rocketse, pogtovo kada je Paul upitan zbog povrede. Još uvijek se ne zna hoće li CP3 igrati, nije još uvijek 100% zdrav te bi nažalost mogao putem Kevina Lovea koji je isto propustio odlučujući meč.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*