Vraća se Teov drugar

patrick beverley
Screenshot/Twitter

Los Angeles Clippersi su doživjeli kompletan “face lifting” ove sezone. Otišli su CP3 i Griffin, a ostao je jedino Jordan od “stare ekipe”. Teodosić je vrlo dobro uklopio u ovaj tim, bio je prvi playmaker ekipe te je dijelio minutažu sa Riversom. Nažalost naporan tempo NBA Lige je učinio svoje i Teo je morao ranije završiti sezonu zbog povrede.

Za Tea sezona završena?

Slično je bilo i početkom sezone, kada je morao propustiti nekoliko utakmica zbog slične povrede. Nažalost u tom trenutku Clippersi su ostali bez još jednog playmakera. Čovjek koji je stigao u zamjenu za Paula, Pat Beverley. Odigrao je prvih 9 utakmica za novu ekipu no nakon toga je doživio tešku povredu koljena. Morao je na operaciju i pretpostavljalo se da će izbivati čak 9 mjeseci s parketa.

No sada stižu sjajne vijesti za Clipperse. Beverley se sjajno oporavlja i čak 3 mjeseca prije roka će se vratiti na parket. Uskoro bi trebao početi s full treningom, te će biti veliko pojačanje za iduću sezonu. Odmah će i Teo dobiti više odmora, što bi trebalo značiti da će i on biti zdraviji. Clippersi su već objavili kako planiraju produžiti ugovor s Beverlyem, koji mu ističe koncem iduće sezone.

Beverley: Sad se više ne mogu čekirati u hotele kao Miloš Teodosić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*