“Nije ovo još gotovo”

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi nisu imali ni blizu tako dominantan playoff kao prošle godine. Imaju i oni problema, bili su na rubu ispadanja protiv Rocketsa, a u ovom Finalu svi su im već pripisali titulu. No, ne igraju imena na papiru, a Cavsi su pružili i više nego dobar otpor u prvoj utakmici. Izgubili su samo svojom (čitaj JR-ovom glupošću). Kerr je već iskusan trener, vodi ovu ekipu dugi niz godina i zna da je ova serija sve samo ne gotova.

-“Znam da ovo nije ista ekipa, no već smo vodili 3-1 protiv Cavsa i svi znamo kako je to završilo. I dalje očekujemo da se nastave boriti. Dobili smo i Rocketse u prvoj utakmici u gostima, pa su svi rekli da je serija gotova.”- rekao je Kerr na press konferenciji.

Kerr je svjestan da će Lebron dati sve od sebe da vrati ovu seriju u egal. Nakon prve utakmice Kerr je izjavio kako je Kralj na nivou kojega nitko nikada nije vidio, što je i razumljivo kada ti igrač ubaci 51 poen u Finalu. -“Nismo dobro čuvali Lebrona. Morati ću istražiti način kako da ga bolje branimo. Jednostavno smo mu dopuštali da dođe u svoju comfort zonu, morati ćemo to promijeniti.”- dodao je Kerr.

To će biti teško, pogotovo bez Igoudale koji je sigurno out za večerašnju utakmicu. Njegova koljena ipak trebaju malo više da se oporave, tako da Kerr neće riskirati s njim. Što je ogroman hendikep za Ratnike. No, isto tako s druge strane, Lebron će morati pronaći razigranog suigrača, jer sam sigurno neće moći dobiti ovu seriju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*