PG traženiji od Lebrona

Sezona je zasada bila vrlo dobra, no poslije nje nas čekaju još bolje stvari. Prvo ide NBA draft sa generacijom koju predvodi naš Dončić koja je projicirana za jednu od najjačih u povijesti, a nakon toga ide potpisivanje slobodnih igrača. Sigurno najzvučnije ime je Lebron James, no osim njega ima još dosta izuzetno kvalitetnih imena.

Prvi na listi je Paul George. Bivše krilo Pacersa, trenutno je stacioniran u Oklahomi. Prešao je kod Westbrooka, doveli Mela, no nisu se proslavili u doigravanju. Već početkom sezone počele su kružiti priče kako je OKC samo usputna stanica za PG-a, a nakon ovakvog završetka sezone te glasine su se samo pojačale. Osim standardnih mušterija za PG-a u trku je ušla još jedna ekipa.

“Ne ide on niđe”

Morey je opsjednut sa time kako pobjediti Warriorse i neće prezati ni pred čim. CP3 je izjavio kako neće prihvatiti ništa manje od max ugovora, a Rocketsi pripremaju max i za Georgea. Rakete neće žaliti novaca kako bi napravile novi super tim sa Hardenom, Paulom i Georgeom. Info dolazi od Woja koji je izjavio kako će Rakete sigurno agresivno krenuti ga PG-a. A kada dolazi od njega, onda znamo da tu ipak ima dosta istine.

Ovo može značiti da su odustali od Lebrona, a možda samo pripremaju plan B. PG je rekao kako mu se ne ide iz Oklahome, no možda zov za prstenom bude jači pa se pridruži Hardenu i Paulu.

I Jezeraši traže svoj super tim

Osim Rocketsa još jedna ekipa aktivno želi dovesti barem dvojicu All-star igrača u svoj roster. Nedavno je izašla priča kako bi Thomas rado ponovno zaigrao sa Cousinsom i da su Lakersi možda njegova nova destinacija, no to je izgleda samo Plan B za Lakerse.

Priča oko Georgea kruže već skoro godinu dana, a nedavno su krenuli i po Lebrona. Čini se da su ga uspjeli privoliti jer Kralj je izjavio kako će dati priliku Lakersima da mu predstave svoju ponudu. Isto je napravio i PG, tako da od iduće godine možemo gledati Lebrona i PG-a kako idu po naslov sa Ingramom, Kuzmom, Ballom i našim Ivicom Zubcem. Sigurno puno kvalitetnija postava od sadašnje Cavsa.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Hollywoodski blockbuster u najavi... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*