Trenutak ludila ‘Velike bebe’

Glen Davis, aka Big Baby, imao je solidnu NBA karijeru u kojoj je zaradio preko 30 miliona $, a 2008 je došao do naslova prvaka sa Celtima, u šampionskoj generaciji s Rondom, Allenom, Pierceom i Garnettom. Osim za Celte proveo je 3 sezone u Magicu, te još 2 u Clippersima u kojima je i završio NBA karijeru. Ukupno je imao prosjek od 8 poena i 4,4 skoka tijekom karijere.

Svoj nadimak – Big Baby – dobio je zbog masivnog i mekog tela, 131 kilogram, i navike da često ‘kuka’. No ‘baby’ zvuči preblago za njegov karakter koji iskazuje u poslednje vrijeme, nakon što je prestao aktivno igrati košarku.

No, Davis je poznati i po brojnim ‘izletima’ sa onu stranu zakona, a nakon najnovijeg incidenta preti mu čak sedam godina zatvora, i to zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Nakon što je zamalo pregazio jednu osobu, Biga Baby je izišao iz vozila, bacio ga na zemlju i umlatio ga od batina. Dotična osoba još uvijek je na oporavku.

No, ovo mu nije prvi grijeh.

Bivša NBA zvijezda, Glen Big Baby Davis uhićena je u februaru 2017, u Marylandu, te su mu prišivene ozbiljne optužbe. Naime, Big Baby je bio u hotelu Hampton Inn, te se iz njegove sobe počeo osjetiti miris marihuane. Nakon što je vlasnik hotela prijavio slučaj nadležnima, odlučili su mu pretražiti sobu. I imali su što naći. Davis je u sobi sakrivao preko 120g marihuane, te je imao nešto više od 90,000$ u kešu i “crnu listu” tj ceduljicu na kojoj su još bila zapisana dugovanja.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA prvak stiže u Zadar! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*