Green nastavlja sukob s Tristanom

Ovogodišnje Finale je bilo lišeno gotovo svake neizvjestnosti. Osim u prvoj utakmici kada je JR Smith imao svoj “Hennesey” moment, Ratnici su relativno lagano rješavali mečeve u svoju korist. No, to ne znači da nije bilo zanimljivo na terenu. Kako će biti dosadno kada igra Draymond Green. Već u prvoj utakmici je ostavio “svoj pečat”, Lebrona je uradio u oko, a na kraju utakmice se sukobio s Tristanom Thompsonom.

Ovaj mu nije ostao dužan i nastavila su se prepucavanja tijekom čitave serije. Serija je gotova, Cavsi su isprašeni, a prvaci kao i svake godine idu na paradu. Prošle godine je Green prozivao sve redom, a nastavio je tradiciju i ove godine.

-“Mi smo jednostavno od drugačije “materijala”. Nismo svi isti. Prišao mi je jedan igrač iz Cavsa i pružio ruku, samo sam mu rekao: Tristane, mi jednostavno nismo isti.”- bocnuo je Green Tristana.

Nije čitava parada prošla u tom tonu. Ratnici su slavili svoj drugi naslov zaredom, a MVP Kevin Durant je govorio o posebnoj vezi koju su igrači Warriorsa ostvarili tijekom ove dvije godine.

 

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Otkazujte tu paradu!" - Ostatak Sveta
  2. Green: "Sramota me je" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*