Cleveland juri Kembu

Kako javlja Hoopshype, Cleveland pokazuje sve veće interesovanje za Kawhi Leonarda, ali im je na radaru i još jedan All Star, play Charlote Hornetsa Kemba Walker.

Tragična izdanja svih igrača Cavsa (osim naravno Lebrona) natjerala su upravu da još jednom razmisli o rosteru. JR Smith, Hill, Love, Korver svi su odigrali ispod svojih standarda gotovo čitavo ovogodišnje doigravanje. Lebron je praktički sam riješio Istok, no Warriorsi su bili nešto sasvim drugo.

Nezadovoljna zvezda

To ih je natjeralo na razmišljanje i planiranje kako bi mogli dovesti Lebronu još jednu zvijezdu. Izbor je izgleda pao na jednog igrača koji je već bio povezivan u njihovom kontekstu. Kemba Walker je izjavio da je nezadovoljan u Hornetsima i da želi u ekipu koja igra playoff. Tj, da mu je dosta “slobodnih ljeta”. Iako je Jordan kategorički odbijao trade svog najboljeg igrača, čini se da bi se u slučaju dobre ponude mogao predomisliti.

“Dosta mi je propuštanja playoffa”

Uvidio je i Jordan da s ovom ekipom ne može puno i želi rebuilding. Prvi korak ka tome bi mogao biti i trade s Cavsima. U igri je onaj famozni 8. pick kojeg Cavsi imaju na ovom draftu. To bi mogao biti idealan početak, jer u tom slučaju Hornetsi bi imali čak dva picka u Top 15. Što bi, ako ih pametno potroše, garantiralo dva vrlo dobra igrača i pravi korak ka rebuildingu.

Ovaj trade je još na čekaju, jer Cavsi prvo žele vidjeti što će Kralj odlučiti. Ukoliko odluči ostati u Cavsima onda ovaj trade postaje jako realan. Ukoliko pak odluči otići Cavsi će gotovo sigurno i sami krenuti u rebuilding i u tom slučaju im je potreban taj 8. pick.

1 Trackback / Pingback

  1. Hornetsi trejdali Howarda, stigao - Mozgov?! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*