Babo nastavlja točiti u Pacersima

Jedan od naših igrača koji je eksplodirao prošle sezone je Bojan Bogdanović. U slabim Netsima je pružao solidne partije, a nakon toga je bio rezerva u Wizardsima. Znali smo da može više, a kada je stigao u Indianu očekivali smo puno od njega. Sva očekivanja je ispunio. Zacementirao se u petorci i kao najbolji šuter Indiane, te je odigrao sezonu karijeru.

Nismo samo mi to prepoznali, već i čelni ljudi Pacersa, te su odlučili zadržati Bojana. Ugovor za njegovu drugu sezonu nije bio garantira, te su ga Pacersi mogli isplatiti i pustiti da postane slobodan igrač za samo 1,5 milion $. No, odlučili su mu produžiti ugovor, te će Babo sada dobiti 10 puta više, točnije 10,5 miliona $ za drugu godinu ugovora.

Babo je bio sjajan ove sezone, počeo je u 80 utakmica te ubacivao 14,3 poena po utakmici uz preko 40% šuta za tri poena. Jedini problem koji je imao je nekonstantnost, u nekim utakmicama je jednostavno znao nestati, no u nekim nije mogao promašiti. Kada se sve zbroji i oduzme Babo je i više nego zaslužio ovaj svoj ugovor, te smo sigurno da će biti još i bolji iduće sezone, kao i čitava ekipa Pacersa.

Partija života Bojana Bogdanovića!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*