“Maleni” postaje član Procesa?

Isaiah Thomas je imao možda i najtežu sezonu karijere. I to odmah nakon najbolje sezone karijere. Rutinski pregledi su ustanovili povredu kuka, a na kraju je morao pauzirati duže od očekivanog. To je uvelike otežalo njegovu prilagodbu u novoj ekipi, te je bilo vidiljivo da se neće snaći.

Cavsi nezadovoljni Thomasom?

Tijekom trade deadline omaleni Thomas je prešao u redove Lakersa. Tamo se probudio i pružio solidne igre, a Walton je čak izjavio kako ga želi nazad i iduće godine. No kako se Lakersi spremaju dovesti Lebrona i PG-a, to znači da neće biti mjesta za Thomasa. To vrlo vjerovatno znači da će Thomas promijeniti i treći klub u samo dvije sezone. Prošla godina mu je propala, te će Thomas sigurno tražiti klub gdje se može ponovo dokazati, tako da ne mora značiti da će tražiti velike novce.

U taj scenario se idealno uklapaju Sixersi. Ako Lebron ne ode u Phillu to znači da će im ostati dosta mjesta pod capom. Tako da se mogu odlučiti za recept koji su primjenili na Redicka. Dati mu veći novac, no samo jednogodišnji ugovor. Tako bi Thomas mogao inkasirati veliku svotu u samo jednoj godini, dokazati da ona sezona u Bostonu nije bila izuzetak i onda tražiti veće novce i duži ugovor nakon ove sezone. Kako bi se u narodu reklo – win-win stuacija.

Za kraj, pronašli smo jedan video koji demonstrira skočnost ovog omalenog momka. Moramo reći da smo impresionirani.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*