Rivers mlađi otišao, Teo ostaje?

Imamo i prvu veliku razmenu nakon drafta. Centar Vizardsa Marcin Gortat otišao je medju Clipperse a put glavnog grada je stigao Austin Rivers, bek tima iz LA.

Kako piše B92 to verovatno znači i ostanak Miloša Teodosića u Klipersima (uz Patrika Beverlija), pošto on i Teo igraju na spoljnim pozicijama.

U dogovoru tri tima, Rivers je u zamenu za pika druge runde iz Bostona došao u Kliperse i u njima proveo tri i po godine.

Kako njegov otac Dok više ne vodi košarkaške operacije u klubu već su za to zaduženi predsednik Lorens Frenk i GM Majkl Vinger, mlađi Rivers je trejdovan.

Teo ostaje u Clippersima?

Klipersi su draftovali Šaja Gilgeosa-Aleksandera i Džeroma Robinsona na spoljnim pozicijama, a Teodosić i Patrik Beverli ostaju za narednu sezonu.

I Rivers i Gortat su u poslednjim godinama svojih ugovora i postaju slobodni agenti sledećeg leta. U poslednjoj sezoni u Klipersima, Rivers je imao 15.1 poen, 4.0 asistencije i 1.2 ukradene lopte po meču.

On će u Vašingtonu biti podrška Bredliju Bilu i Džonu Volu, pošto može da igra na obe pozicije.

Gortat će s druge strane u Klipersima preuzeti ulogu Deandrea Džordana, ako ovaj odluči da ode iz tima sa ugovorom vrednim 24 miliona dolara pre petka.

1 Trackback / Pingback

  1. Niko ne voli Austina... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*