Počeli pravi rookie okršaji

Screenshot

Počeo je jedan od glavnih turnira Ljetne Lige u Las Vegasu. Ekipe su se zagrijale u Utahu i Sacramentu, te su sada došle na pravu stvar. Na ovom turnira igra čak 20 ekipa, a imati ćemo priliku vidjeti gotovo sve Top pickove na djelu. Prvi okršaj je bio onaj između dva prva picka drafta, Bagleya i Aytona.

Deandre je napokon debitirao za Sunse i odmah je odigrao jako dobar meč. Dominirao je na oba kraja terena, te je na kraju završio sa najviše poena i skokova na utakmici. Ubacio je 21 poen uz 12 skokova, te sjajan 8/11 šut iz igre. Naš Dragan Bender se opet nije proslavio i za 24 minute igre je ostao bez poena. U redovima Kingsa Bagley se opet mučio sa šutom i ubacio je 15 poena, dok je najbolji bio Harry Giles. Prošlogodišnji rookie je izgleda sanirao sve povrede, što je sjajna vijest za sve najvijače Kingsa, a ovu utakmicu je ubacio 17 poena.

Glavni pokretački pogon Hawksa u idućoj sezoni, duo Young-Collins, je imao odličnu utakmicu protiv Knicksa. Young je i dalje dosta promašivao, no ubacio je 21 poena a podijelio je i odličnih 11 asista, dok je Collins sasuo 30 poena. No, nije bilo dovoljno. Rookie Kevin Knox se pokazao u jako dobrom svjetlu. Odmah je u prvom napadu snažno zakucao, a u tom tonu je nastavio i do kraja utakmice. Ubacio je do kraja utakmica 23 poena, a čini se da su Knicksi ovaj puta pogodili na draftu.

Najbolji naš igrač sinoć je bio Ante Žižić. Već je postalo standardno da Žiža igra dobro kada dobije priliku. Sada je dobio priliku da bude prvi igrač ekipe i u potpunosti ju iskoristio. U porazu od Bullsa Žiža je ubacio 25 poena uz 11 skokova i odličan 11/14 šut iz igre. Rookie Colin Sexton je ubacio 14 poena i bio je poslije Žiže najbolji u ekipi.

1 Trackback / Pingback

  1. Buđenje hrvatske zveri! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*