Leonard ide put – Kanade?

Screenshot

Ovo ljeto gledamo potpunu smjenu generacija u Spursima. Klub je već napustio starosjedioc Parker, a idući je bio Kyle Anderson. Memphis mu je ponudio predobru ponudu i Spursi su odlučili da neće mečirati. Jedini koji je potpisao novi ugovor je Rudy Gay, a od danas je i Bertrans stavio novi paraf na ugovor sa Spursima. No, osim svih ovih igrača najveće pitanje u Spursima je sudbina Kawhi Leonarda.

Allstar Spursa je propustio gotovo čitavu sezonu zbog povrede. To nam je već svima dobro poznato. Kao i to da su Lakersi najozbiljnije zagrizli za njega, dok su favoriti iz sjene Sixersi. Obje ekipa imaju zanimljive ponude građene oko mladih igrača i potencijala, no što ako Spursi žele već gotovog igrača. Uz pokoji potencijal kao dodatak.

Čini se da rješenje za to imaju Toronto Raptorsi. Pomalo neočekivano, no Kanađani su se uključili u utrku za Leonarda. Od njih nismo navkli da rade velike blockbuster tradeove, no čini se da bi sada mogli početi. Naravno ne dolaze u San Antonio praznih ruku. Raptorsi su spremni razdvojiti svoj Allstar dvojac, Lowrya i Derozana kako bi doveli Leonarda. Tj, oni nude jednog od njih dvojice, uz dodatak kojeg igrača u zamjenu za Leonarda.

Čini se da su u Toronto uvidjeli da od ove ekipe nema ništa, te su spremni na velike promjene. Dolaskom Leonarda bi mogli ozbiljno zaprijetiti i Keltima i Sixersima, te bi se konkurencija na Istoku naglo zaoštrila.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*