“Slab si, nemaš šanse 1 na 1 sa mnom…”

Youtube / screenshot

I njega smo dugo čekali. Dok u LA sve zvuči savršeno – stigao Lebron, mlada jezgra je sastavljena od košarkaških dragulja, imaju mladog trenera, legendu na čelu kluba… A gde je tu problem, odnosno partybreaker?! Evo ga, javio se… Lavar Ball ima poruku za Lebrona Jamesa:

“Slab si za mene, nemaš šanse 1 na 1,” poručio je Ball. Čekamo odgovor Lebrona.

LaVar Ball, otac Lonza Balla mladog pleya Lakersa, i čovek koji je u medije dospeo svojim ekscentričnim i pomalo ludim izjavama. Prva stvar što je napravio je izjavio da će za svoga najstarijeg sina tražiti čak bilijon dolara za potpis sa nekim od proizvođača opreme. Naravno LaVar je razuman čovek pa je napomenuo da isplata ne mora biti odjednom već da se može raspodeliti na 100 miliona preko 10 godina. Koliko god Vam ova izjava zvuči ludo i neverovatno, LaVar ju je uspeo nadmašiti…

Potom je izazvao Jordana 1 na 1, tvrdeći da je njegova leđna tehnika nenadmašiva.

“Samo bih igrao leđima i podizao ga na fintu, te svaki puta kada me faulira zvao bi faul. Zabijo bi levom i desnom poluhorok i ne bi me mogao čuvati. Bolje mu da je da zabije svaki šut zato što me ne može zaobići. Nije dovoljno brz, a ako ne zabije izvana ja bih sve pokupio i zabio lagani koš,” govori Lavar.

Ovo je možda okej priča da se takmiči sa svojim sinovima, no on je pričao o Michaelu Jordanu. Teške reči za čoveka koji je imao 2 poena i 2 skoka u proseku na sveučilištu.

Jedan u nizu verbalnih ekscesa dogodio se kada je Lavar u svom ekscentričnom maniru isprozivao Lebrona Jamesa, po mnogima najboljeg igrača današnjice. Lavar je rekao kako Lebronova deca imaju težak zadatak da uspeju u košarci jer žive u senci svog oca, četvorostrukog MVP igrača. Tu Lebron nije ostao dužan:

“Ne pominji moju decu, ne uzimaj moju porodicu usta,” bio je jasan Lebron u razgovoru za ESPN. “Ovo ti govorim kao otac ocu. To je problem sada.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*