Luda družina losanđeleska!

Samo dragi Bog i GM Lakersa Magic Johnson znaju šta ih očekuje u novoj sezoni i koji je njihov plan sa ‘ludom družinom igrača’ koju su okupili ovoga leta u LA, zajedno sa Lebronom Jamesom.

Lance Stephenson sve je samo ne obična NBA pojava. Zapravo, on je pravo osveženje u ovoj ligi, u kojoj je aktivan već 7 godina. Svoje najbolje dane proveo je u Pacersima, gde je igrao 4 prve godine svoje NBA karijere od kojih je 2 bio starter. Nakon putešestvija po Charlottu, Los Angelesu, Memphisu, New Orleandu, Minnesotu, u februaru ove godine vratio se u Pacerse. Sada je stigao u Lakerse kod svog ‘prijatelja’ Lebrona sa kojim je već imao nekoliko zanimljivih epizoda.

Drugi kontroverzni igrač je Mike Beasley, koji je do juče nosio dres Knicksa, a povremenim fantastičnim partijama u ovoj franšizi u nekoliko navrata naterao je navijače da mu skandiraju – MVP, MVP!

Treba li trošiti reči na Javale McGeeja, centra sa dva prstena, i redovnim gostom Shaqtin rubrika za najblentavije poteze u ligi. Ili Rajona Ronda, košarkaškog genija koji svoju genijalnost ispoljava ponekad suludim potezima i izjavama.

Trenutak ‘slave’ Javale McGeea!

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. Anđeo i ubica već sledećeg leta u 'gradu anđela'? - Ostatak Sveta
  2. Walton dobio ultimatum - Ostatak Sveta
  3. Mitovi o Lebronu Jamesu koje je on srušio već na početku ove sezone! - Ostatak Sveta
  4. LA Lakers 2018 – 2019: Jedna povreda koja je okrenula franšizu naopačke - Ostatak Sveta
  5. Prvi "šaptač" i zabavljač NBA lige - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*