Melo i dalje ne prihvaća klupu

Mark D. Smith-USA TODAY Sports

Prošla sezona je bila jedna od najtežih u karijeri za Mela. “Pobjegao” je iz New Yorka i činilo se kako u Oklahomi okreće novu stranicu. Preko ljeta društvene mreže su bile preplavljene njegovim trenizima i činilo se kako se Melo sprema za sezonu života. Stvarno je bila daleko od toga. Nikako se nije mogao snaći u Thunderima, šut mu je bio katastrofalan i Melo je loše igrao.

Rastanak je bio neminovan na kraju sezone, a dogovorili su trade u Hawkse koji su mu nakon toga otkupili ugovor. Sada je potpisao za Rocketse, glavnog izazavača Warriorsima. Stigao je kod Hardena i Paula i ovo mu je posljednja prilika da uzme prsten. Dok je igrao za Thundere to mu je predloženo zbog loših igara, no Melo je to kategorički odbijao. Slična je stvar i ove sezone.

-“Znam igrati košarku. Igram ju već dugi niz godina. Kada budem osjetio da trebam preuzeti rolu s klupe, onda ću to napraviti.”- izjavio je Melo. Ovo bi možda mogao biti problem za Rocketse koji su za Mela možda naumili da ulazi s klupe i igra s drugim postavama. Da preuzme napad kada su Harden i Paul na klupi. No, čini se ništa od toga.

-“Bio sam povrijeđen zbog riječi kritičara. Zbog ovih posljednjih 6 mjeseci kao da se zaboravilo sve ono što sam prije toga napravio. To je jednostavno tako. Sve što sam ikada radio u NBA, sve pobjede, svi porazi, sve se svelo na posljednih 6 mjeseci, a onih 15 godina prije kao da se zaboravilo.”- iskren je bio Melo.

Melo je jedan od najubojitijih scorera koja je Liga ikada vidjela. Sada ostaje da vidimo da li je prošla sezona bila samo iznimka i loša prilagodba na ekipu. Uz Paula će sigurno imati dosta lopti, a već smo pisali o tome kako Melo igra s dobrim playmakerom. Moguće da će ovo biti njegova sezone iskupljenja?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Izvuću ću ono najbolje od Mela" - Ostatak Sveta
  2. Houston Rockets 2017-2018:Big Mikeovo životno djelo - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*