“Želimo ga nazad”

wade riley
Screenshot/Ostatksveta

Jedan od najbolji preostalih slobodnih igrača je veteran Dwyane Wade. Prošle sezone se nakon “izleta” u Chicago i Cleveland vratio u svom Miami. Odigrao je solidnu sezonu, a u playoffu je pokazao da još nije mirovinu.

Nakon sezone je razmišljao čak i o toj odluci, no nakon nekog vremena dobio je ogormnu ponudu iz Kine. Preko 20 miliona $. No, Wade još uvijek razmišlja, ići u Kinu i pokupiti novce (potpisao je doživotni ugovor s Li-Ningom, kineskim proizvođačem opreme) ili pak ostati kući u South Beachu.

Glavni i odgovorni u Heatu, nema dvojbe oko Wade. -“Želimo ga natrag. Želimo ga nazad kao igrača, i to igrača koji će imati najbolju sezonu karijere. Svi pričaju da je izgubio korak, da je ostario, no ja znam da on još uvijek možda kada hoće.”- izjavio je Riley.

Što se tiče ugovora koji može dobiti u Heatu, novci su drastično manji nego u Kini. Mogao bi uzeti veteranski minimum vrijedan 2,4 miliona $, ili pak iznimku od 5,3 miliona$. Oba iznosa će utjecati na porez Miamia, no Riley želi svog mezimca natrag. -“Mislim da je najbolje da mu damo još vremena da odluči.”- na kraju je rekao Riley koji je očito spreman čekati Wadea koliko god bude trebalo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*