Tajno oružje Gromovnika

deonte burton
Screenshot/Youtube

Većina ekipa Ljetnu Ligu se shvaća najozbiljnije. Najviše služi za testiranje rookiea i mladih undrafted igrača koji se pokušavaju izboriti za ugovor. Svake godine imamo poneko iznenđenje iz Ljetne Lige, a ove godine Thunderi su izgleda “uboli”.

Jedan igrač je iskočio, unatoč maloj minutaži. Deonte Burton je u svojim predstavama na Ljetnoj Ligi dokazao da mu je mjesto “među velikim dečkima”. Izuzetno snažan bek, ljevak, koji na trenutke podjseća na Juliusa Randlea je donio Thunderima jednu pobjedu sa sirenom na Ljetnoj Ligi. Tu utakmicu je odigrao na izuzetno visokoj razini, pokazao je da može odigrati sjajnu obranu, a uz to bio je izuzetno agresivan po koš. Tu utakmicu protiv Magica je ubacio 17 poena uz pobjednički floater preko dvojice igrača.

“Čovjek s maskom” je imao jako zanimljiv put do NBA Lige. Nakon što nije bio izabran na draftu, nije se odlučio na Europu ili G-Ligu kao većina već je otišao u Južnu Koreju. Tamo je dominirao Ligom, bio MVP a ubacivao je 23.8 poena, 8.8 skokova i 3.8 assists po utakmici. Thunderi su ga primjetili, jer iako Korejska liga nije previše konkurentna, Deonte je zbog svojih fizikalija izuzetno zanimljiv igrač. Može braniti sve vanjske pozicije, a pokazao je i da može zabijati.

Nedavno se cijela ekipa Thundera okupila na UCLA sveučilištu kako bi odigrali nekoliko pick-up utakmica. Deonte je pokazao sjajne stvari. Čuvao je Westa, a imao je i nekoliko sjajnih napadačkih akcija. Po ovome što smo vidjeli Thunderi bi mogli imati pravo oružje s klupe. U drugoj postavi već su Dennis Schroeder i Nerlens Noel, ako oni uspiju odigrati kako znaju uz Deontea će to biti izuzetno jaka druga postava.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Paule jesi li to ti? - Ostatak Sveta
  2. Velika trojka ponovo na okupu - Ostatak Sveta
  3. "Nije mi potrebna kamera kako bih trenirao..." - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*