Još jedan fijasko

lavar ball
Screenshot/Twitter

Dugo vremena smo bili mirni, no familija Ball opet napada. Prošle godine najiskusniji od četvorke, otac Lavar je došao na donekle i dobru ideju. Osnovao je svoju JBA Ligu u kojoj će pružiti mladim igračima već nakon srednje škole šansu da zarede. Naime, neki nisu u situaciji da idu na sveučilište, a neki pak ne žele i ovo se činilo kao idealno mjesto za početak košarkaške karijere.

Lavar Ball osniva svoju ligu!

Možda bi i bilo idealno da to ne vodi Lavar Ball. Prvo što je napravio je stavio svoje sinove u ekipu Los Angeles Ballers. U početku je tu trebao biti samo Lamelo, no kada Liangelo nije pronašao klub i on se priključio. Obojica pružaju partije da ti pamet stane, no kada malo bolje pogledamo i nije toliko impresivno. Uzeći u obzir konkurenciju u Ligi i ovlasti koje imaju u svojoj ekipi, ni ne čudi što redovno idu preko 40 poena. Lavar je praktički osnovao Ligu da mu djeca mogu igrati…

A osim toga odlučio je kako ostalim igračima u Ligi ne mora platiti ono što je bilo obećano. Bivši JBA igrač Brandon Phillips je otkrio neke stvari o Ligi. Prvo, uplaćena mu je samo trećina obećane plaće, a sada kada trebaju isplatiti ostatak, ne javljaju mu se na pozive i poruke. Osim toga, svaki puta je morao platiti sam prtljagu kada su putovali avionom. Totalno neprofesionalno od strane Lavara, jer ova djeca su izabrala njegovu Ligu prije sveučilišta.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Ballmanija - uništenje košarke ili samo business? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*