Hladnokrvna Grčka Neman

Sportando

Iako ove sezone nije uspio ispuniti Kobeov zadatak da postane MVP Lige, Giannis je imao sezonu daleko od razočaravajuće. Nosio je Buckse na svojim leđima tijekom cijele sezone, a na kraju su odigrali fantastičnu seriju protiv Kelta. Osim sjajnih igrača kroz čitavu sezonu, Giannis je pokazao i nevjerovatnu hladnokrvnost u odlučujućim trenutcima.

Zapečatio je nekoliko utakmica, tj najbolji je u Ligi u tom segmentu. Kada njegova ekipa vodi s najmanje 1 poenom prednosti, Giannis je ove sezone ubacio 9 od 12 šuteva, a sjećamo se i utakmica protiv Blazersa kada je odigrao i nevjerovatnu obranu i tako donio pobjedu.

Giannis je već sada postao jedan od najboljih clutch igrača Lige, a uz njega se nalazi i jedno iznenađenje. Kris Dunn je također pogodio dosta šuteva kada su Bullsi vodili, dok je s druge strane Davis uvjerljivo najbolji kada njegova ekipa gubi. Rookie Fox je isto tako pokazao da može ubaciti kada je najviše potrebno, a zanimljivo je da je Westbrook na samom dnu što se tiče ubačaja kada njegova ekipa vodi.

basketballreference

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*