10 stvari koje se neće desiti u sezoni 2018-2019

screenshots

Stranica Fadeway world nastavlja sa svojim prognozama. A nakon ‘famoznih’ 7 ludih predviđanja za prošlu kalendarsku godinu, sada su predvideli i 10 stvari koje se neće dogoditi u NBA u narednoj sezoni. Nadamo se sa više uspeha!

Da krenemo redom:

10. Ben Simmons neće biti Rookie of the Year

To je svima jasno, ali da se pomene, jer ništa ne traje večno pa ni rookie status.

9. Russell Westbrook neće imati Triple Double prosek

C’mon, Brodie, već dve godine uzastopno! Vreme je da malo staneš, i da pustiš Stevena Adamsa da uhvati koji skok. Šalu na stranu, ukoliko OKC želi biti ozbiljan kadidat, Westbrook bi trebao da igra više za tim a manja za sebe.

8. Kyrie Irving neće biti trejdan

Postoji dogovor da će Irving i Jimmy Butler udružiti snage sledećeg leta kada obojica postaju slobodni agenti. Ukoliko ostane pri tome stavu, iskusni lisac Danny Ainge neće dozvoliti da se to desi i pokušaće ubediti Irvinga da ostane.

7. Carmelo Anthony neće ulaziti sa klupe

Nekoliko je puta Melo to ponovio. ‘Rakete’ misle ozbiljno sa njim, no i oni su svesni da to nije onaj Melo iz svog primea.

6. Damian Lillard neće zatražiti trejd

Uprkos svim glasinama, RIP City može mirno da spava, jer njihovo prvo lice – Dame Lillard – ne želi da ode. Ukoliko i ode, biće to kao i u slučaju DeRozana i tako će želeti klub a ne sam igrač.

5. Minnesota Timberwolves neće ući u play off

Čudno se nešto dešava sa ‘vukovima’. Sloćili su sjajan tim prošloga leta, na kraju uhvatili zadnji voz za play off, prvi posle 13 sezona. No, konkurencija na Zapadu biće žestoka a tim sa poremećenim odnosima i nezadovoljnim zvezdama ima malo šanse da se izbori za mesto u prvih osam.

4. Oklahoma City Thunder neće osvojiti titulu

Iako je utisak da će biti mnogo bolji naredne sezone, to je još uvek daleko od onog kvaliteta koji je potreban da se pobede Warriorsi, Rocketsi na Zapadu, te Celti na Istoku.

3. Golden State Warriors neće pobediti u više od 70 mečeva

Da budemo iskreni, sa ili bez Boggija Cousina, teko da će Dubsi uspeti na nadmaše svoj rekord od 73 – 9 iz sezone 2016 – 2017.

2. Toronto Raptors neće osvojiti Istok

Bez najboljeg trenera i najlojalnijeg igrača, iako će i dalje imati odličan tim, Raptorsi teško da će uspeti ponoviti uspeh iz prošle sezone i osvojiti Istok

1. LeBron James Will Not Win the MVP

I sam Lebron James svestan je da će sledeća sezona u Lakersima biti sezona sazrevanja i u nju ulazi bez velikih ambicija. Stoga iako se Lakersi plasiraju u play off, a imaju šansu, Lebron teško da će do titule. Izgledniji kandidati od njega su Durant, Kyrie ili Harden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*