Showtime ponovo živi!

Screenshot/Twitter

Polako počinju okupljanja ekipa prije početka priprema. Odrađuju se pokazni treninzi, prema prvim dojmovima ekipa Lakersa će ove godine biti hit. Magic je odradio sjajan posao ove sezone. Prvo s potpisom Kralja Lebrona, a onda je odlučio dodati niz iskusnih veterana. Nije se odvažio na pokušaj dovođenja Leonarda, što dugoročno može biti sjajno za Lakerse.

Imaju sjajnu mladu jezgru, punu potencijala. Od Allstar potencijala u Lonzu i Ingramu, do kvalitetnih role playera u Kuzmi, Hartu i našem Zubcu. Jedini problem bi mogla biti povreda Lonza koji je morao na operacija koljena, no prema svemu sudeći čini se da će biti spreman za početak sezone.

Od veterana pristigli su “Šaptač” Lebronu Lance Stephenson, McGee, Beasley te možda i ključni igrač ove ekipe Rajon Rondo. Ključni uz Kralja Lebrona, naravno. Prvi dojmovi govore da je već sada razvijena sjajna kemija među igračima i upravom.

Walton je već odredio da će prvi “Meč” ovih Lakersa biti duel “stare” i “nove” garde. Rondo, Lebron , Lance s jedne strane, a s druge mladost predvođena Ingramom, Kuzmom i ostalima. Pred Lakersima je izgleda sjajna sezona!

1 Trackback / Pingback

  1. Tajno oružje Lakersa srušilo Špance! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*