Oni nose slavna imena svojih očeva, i najavljuju im sjajne karijere u NBA

Twitter / screenshot

CP3

Najnoviji video na kojem Paul junior asistira svom slavnom ocu, jednom od najboljih playeva lige, i novoj akviziciji Rocketsa, podsetila nas je da nekoliko mladih košarkaška slavnih prezimena već lagano korača ka NBA. Paul junior i senior imali su zajednički trening povodom Dana očeva u SAD, a snimak je na svom Tviteru objavio doskorašnji plej Clippersa.

Kiyan Carmelo Anthony

Melo ga zovem svojim ‘malim ja’, a često ga na treninzima podučava trikovima i fintama koje je sam odlično prodaje na NBA terenima.

Zaire Wade

Za ovog 14-godišnjaka mnogi predviđaju visoku poziciju na draftu 2020. On je najstariji sin NBA legende i trostrukog prvaka Dwyane Wadea, i već sad podseća na svoga oca. Ima dobar pregled igre, dodaje… možda i više nego što treba, kako mu je jednom tokom susreta rekao Kobe Bryant.

Jordan Lowery

Za njega smatraju da je legitimni naslednik Alena Iversona. Brz je, drzak je, dobro gađa sa distance, šutira iz koraka, poseduje sličnost sta svojim ocem, legendarnim ‘Answerom’. Prošle je godine bio najbolji igrač četvrtih razreda u celim Sjedinjenim Američkim Državama. Predviđaju mu blistavu karijeru.

Jaxon Williams

Naslednik je ‘Bele čokolade’, ima 15 godina i neodoljivo podseća na tatu. Već sada poseduje njegovu lucidnost, a u stanju je dodati iza leđa…

Shareef O’Neal

Naslednik velikog Shaqua je atletski sjajan, snažan, zakucava, ali zna da pogodi i sa distance. Igra na poziciji krilnog centra i već sada ima ponude svih prestižnih koledža u SAD. Shareef već ima ponuđene stipendije od koledža kao što su UCLA, Arizona I USC.

Lebron ‘Bronny’ James Jr.

Sa svojih 12 godina, legitimni je kandidat da nasledi svog oca, košarkaškog ‘kralja. Možda je i najveći talenat među svim sinovima NBA zvezda. Otac Lebron ne želi da stavlja pritisak na njega i u nekoliko navrata zapretio jetužbom svim zaniteresovanim koledžima, koji su kako kaže “već počeli da mu vrbuju sina”.

West beast jr.

I mala šala za kraj. O košarkaškim umećima mladog Westbrooka rano je suditi, ali ako je suditi po energiji i temperamentu, mali već pokazuje MVP potencijal:

1 Trackback / Pingback

  1. James i Wade ponovo zajedno! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*