“Nisi moj rang, javi se Barkley”

NBA on ESPN

Shaq ne pristaje na kompromise i duele sa onima koji su ‘ispod njegovog ranga’, a ovoga putaje na meti Dwight Howard, centar Wizardsa.

Na prozivke putem Twittera da ga očekuje na duelu, Shaq je O’Neal je kratko i jasno rekao – ‘U duele ulazim samo sa šampionima, mali čoveče….”

‘Stradao’ i Durant

Nekoliko sedmica nakon što je Kevin Durant nazvao Shaquilla O’Neala ‘detinjastim’ jer je brutalno napao njegovo klupskog kolegu iz Golden Statea, JaValea McGeea, oglasio se i Shaque. On je za Sports Illustrated’s rekao da Durant još uvek nije njegov rang, i da nema prava da ga kritikuje:

“KD još ne spada u G-14 grupu,” objasnio je O’Neal referirajući se na njegovo ‘nepisano’ pravilo koje se primenjuje na igrače koji su osvajali titule. “Ne može on samnom da priča na taj način. Možda misli da može, jer brani svog drugara. On je odličan košarkaš, ali još uvek nije deo kluba. On je van tima, zajedno sa Barkeyom, Maloneom, Stocktonom. On još uvek nije deo kluba šampiona. Zato sam mu Tweetao – ‘Mind ya business’.”

KD je na neobičan način branio svog kolegu JaValea:

Naravno, KD se ‘upisao’ u klub jer jer dve sezone uzastopno osvajao titule kao najbolji pojedinac u finalnim okršajima sa Lebronovim Cavsima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*