Kako je Davis ucjenjivao Zadrane

FB / screenshot

Idila nije dugo trajala. Prema poslednjim informacijama Glan Davis se sprema da ekspresno napusti Zadar.  Prema jednoj verziji, nekadašnji centar Orlanda i Bostona daleko je od forme koja bi mu omogućila da igra na zadovoljavajućem nivou. Ima višak kila, ne može izdržati treninge, a sklon je pretaranom uzimanju hrane (pogledati nastavak teksta).

Prema drugoj verziji, problem je novac te je nekadašnji NBA prvak već kupio povratne karte:

Fb screenshot

U međuvremenu, putem svog FB, oglasio i sam Davis pa je poručio:

“Ispričavam se svim navijačima Tornada, došlo je do nesporazuma. Razlog zbog kojeg smo u ovoj situaciji je što Zadar ima puno unutarnjih problema u smislu da im je organizacija sranje. Također, trener ne voli svoje igrače. Urla i vrišti na njih. Ne želim biti u takvom programu gdje me neće platiti, kad znam kakav sam igrač. Još jednom, jako mi je žao, htio sam igrati večeras, ali ljudi u klubu to nisu omogućili. I ljudi, treba vam novi trener jer ovaj tretira igrače kao govna. Nitko ne želi igrati za njega”, rekao je Davis.

Čini se kao oproštajni govor Glena Davisa od Zadra

Posted by Sport023 on Saturday, October 6, 2018

Zadarska strana priče

Nije dugo trebalo da dobijemo odgovor iz Zadra. Prema njima, došlo je do nesporazuma. Oni su tražili igrača, koji će trenirati i igrati relativno jaku ABA Ligu, a ne čovjeka koji je došao na izlet. Davis je po dolasku u Zadar tražio više novaca, prvih 15 dana slobodno, te da bira utakmice koje će igrati. Turist Davis nije shvatio ozbiljnost situacije, a uprava Zadra naravno da to nije htjela trpiti.

Na stranu to što Davis kaže da je trener “grozan”. Na osnovu jednog treninga je sigurno prerano za zaključiti. Davis je došao pokupiti novce, malo “umočiti” noge u more te se vratiti kući. ABA Liga je među jačima u Europi, sa nekoliko odličnih klubova. S takvim ponašanjem Davis ne bi izdržao niti 5 minuta u igri.

ABA liga

Ovogodišnje izdanje ABA Lige će biti možda i najjače u povijesti. Budućnost je složila ekipu za Euroligu, Zvezda također nije daleko od toga, a Cedevita je uložila ogromne novce u strance i trenera. Partizan je na pogon mladih igrača jučer i dobio tu Cedevitu, a Zadar je sa Davisom najavio velike ambicije:

Bivši NBA prvak s Bostonom i akutalni prvak Big 3 Lige Glen “Big Baby” Davis potpisao je ugovor sa Zadrom. Pregovori su relativno brzo završili i Davis se vratio profesionalnoj košarci. Još od 2016. godine nije igrao, osim ako ne računamo Big 3 Ligu.

Zadar je poznat kao grad košarke, a Tornado je jedna od najfanatičnijih navijačkih grupa. U svom stilu su dočekali Davisa na kolodvoru. Bakljadom i pjesmom.

Davis je bio oduševljen. Pogotovo onim što je slijedilo. Nakon bakljade, Tornado ga je odlučio pošastiti večerom u McDonaldsu. Zadrani stvarno znaju doprijeti do srca čovjeka.

Već smo nagovestili kako bi problem moglo biti Davisovo ponašanje izvan terena. Nedavno je čak bio i uhićen, no čini se da se dolaskom u Big 3 ipak malo smirio. Te se odlučio vratiti svojoj košarkaškoj karijeri. Ukoliko se Davis dovede u kakvu takvu fizičku spremu biti će sigurno nevjerovatno pojačanje za Zadar, no isto tako bi mogao biti i promašaj.

Trenutak ludila ‘Velike bebe’

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Shaq u Zadru! - Ostatak Sveta
  2. Problemi Zadrana sa NBA zvezdama! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*