“Bobi je nezaustavljiv”

Screenshot/Youtube

Ekipa koja bi mogla biti iznenađenje iduće sezone u Los Angeles Clippersi. Završila je era Lob Citya, no Doc i dalje ima vrlo interesantnu ekipu pod svojim kormilom. Nama je posebno zanimljivo to, što igraju dva naša igrača. Miloš Teodosić I Boban Marjanović.

Miloš je imao dosta problema s povredama u prvoj sezone, a isto tako ga sada nema ni u predsezoni. Clipps su mu produžili ugovor, no ima veliku konkurenciju i morati će dobrano raditi da se izbori za minute. Bobi s druge strane ima garantiran ugovor, no nema minuta. Doc ga rijetko koristi, no Bobi je više puta pokazao da je gotovo nezaustavljiv kada dobije priliku.

-“Nemoguće ga je zaustaviti. Samo mu baciš loptu i to je to. Niti jedna ekipa nema rješenje za tako visokog igrača, koji je uz to izuzetno vješt s loptom.”- izjavio je njegov najbolji prijatelj i suigrač Tobias Harris. On je inače glavna perjanica ove ekipe, najbolji strijelac  i prvi izbor u napadu.

U ovoj predsezoni Boban redovno u samo nekoliko minuta uspije demonstrirati silu. Pitanje je samo koliko će ga Doc koristiti u regularnoj sezoni. Barem 10-ak minuta u prosjeku bi trebao izdvojiti za Bobija.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*