“Ovo nije rivalstvo”

Screenshot/Youtube

Težak početak sezone za Sixerse. Kelti su ih isprašili u prvom meču i samo nastavili muke Sixersa iz prošlogodišnjeg playoffa. Tada je bilo 4-1, s tim da su Kelti imali čistih 3-0 prije nego što su izgubili meč, tako da je serija praktički bila i gotova prije nego su Sixersi došli do svoje prve pobjede. Moglo se to pripisati neiskustvu Sixersa, za veliku većinu ekipe je to bio prvi nastup u playoffu.

Htjeli su osvetu, a prilika je bila već na startu ove. Tatum, Brown, Rozier i ekipa nije dala niti milimetar šanse Sixersima i sada su prošli godine nego prošle godine. Činilo se da su spremni, no Stevens i njegova četa su demostrirali silu. Posebno dobar je bio Tatum koji je dominirao utakmicom i najavio veliku sezonu.

Velik lajavac Embiid je nakon utakmice “priznao poraz”. Tijekom ljeta trenirao je zajedno s Tatumom, a Jayson mu je stalno govorio kako su im pustili tu jednu utakmicu. Embiid je ozbiljno shvatio ovu utakmicu, no protiv Bostona i Tatuma nije mogao. -“Ovo nije nikakvo rivalstvo. Ne znam koji nam je točan score s njima, no imam osjećaj da nas uvijek ispraše”- izjavio je Embiid.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Potez večeri ili trenutak sreće? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*