“Prirodna katastrofa, tornado, Černobil…”

GRay Chavez/Bay Area News Group

Ove sezone aktualni prvaci Warriorsi imaju priliku postati jedna od rijetkih ekipa koje su obranile naslov prvaka 3 puta zaredom. Stvari nisu prepustili slučaju, pa su doveli i Cousinsa u svoju ekipu kako bi ekspresno riješili najslabiju poziciju u ekipi. Kako stvari zasada stoje, Boogie neće biti ni potreban, jer “stara” ekipa i više nego dobro odrađuje posao.

Curry je već uhvatio formu, Green je najavio svoj povratak DPOY nagradi, a Durant je već sada standardno dobar. Kada tu dodamo Cousinsa teško da će ih netko pobijediti u seriji od 7 utakmica. Kelti se nameću kao logična opcija, no sumnjamo da će ih uspjeti šokirati baš 4 puta. No, veliki brbljavac Charles Barkley je pronašao način da zaustavi Ratnike.

Ova sezona će sigurno biti zanimljiva, no prvo mjesto ipak pripada Warriorsima. Imaju preširok roster koji je sada već nekoliko godina na okupu, a malo je vjerovatno da je neka ekipa pronašla način da zaustavi Warriorse. Kod njih opasnost prijeti sa svih strana, a dovođenjem Cousinsa, ponajboljeg čistog centra Lige je samo zapečatilo sudbinu ostalih ekipa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*