Durantov pozdrav New Yorku!

schreenshot / Youtube

Aktualni prvaci su sjajno ušli u novu sezonu. Ne igraju na 100% svojih mogućnosti, no svejedno nižu pobjede. Curry je maestralan, pogađa iz svih pozicija, a Durant igra sve bolje. Također zabija po volji, a trenutno ne zabija kao Steph jer jednostavno to nije potrebno. Warriorsi pobjeđuju, a treba napomenuti i da su Klay i Green u očajnoj formi. Zasada.

Ovakve stvari ukazuju da će i ove godine netko jako teško zaprijetiti Warriorsima. Još kada se vrati i Boogie biti će još teže. Zbog toga mediji nagađaju da bi Durant mogao otići iz Ratnika kako bi pronašao novi izazov. Imati će već 3 prstena, ova ekipa je praktički nepobjediva, a Durant već na kraju ove sezone može postati slobodan igrač. Ukoliko odbije player opciju za iduću sezonu.

A gdje ima zvučnih slobodnih igrača, tu ima i Knicksa. Već su izvjesili billboard u New Yorku te su pozvali Duranta da potpiše za njih.

No, Kevin nije impresioniran ovim pokušajem.

“Ne znam kako bi se osjećao zbog toga. Sve je to okej, no jednostavno to me ne impresionira.”- rekao je KD. A šta zaista misli pokazao je u noćašnjem duelu sa Knicksima kada je isporučio 41 poen, 9 skokova i 5 asistencija. Pogađao je šta je hteo i kako je hteo, uz siguran šut iz igre. No, posebno je zanimljivo to što je u poslednjoj četvrtini Durant dao 25, a Knicksi tek 16 poena:

1 Trackback / Pingback

  1. Rakete na dnu, Cousins isključen! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*