Top 5: Učinak naših za 25/11 i 26/11

1 Nikola Vučević

U dvije večeri Vučević je prošao duel i s Lebronom i s Durantom, dvojicom ponajboljih igrača Lige. Izašao je na kraju sa 1-1 scoreom, što nimalo nije loše. Vučević je u ove dvije utakmice bio uvjerljivo najbolji igrač Magica. U posljednje vrijeme igra u Allstar formi, a uz Embiida je sigurno najkonstatniji centar Lige. Lebronu je isporučio 31 poen, 15 skokova i 7 asista, te na kraju osigurao pobjedu. Warriorsi i Durant su se izvukli, najviše zato što Nikola nije imao toliko raspoloženih suigrača. Prvacima je ubacio 30 poena uz 12 skokova i 6 dodavanja, no nije bilo dovoljno.

2 Nikola Mirotić

Mirotić je “dizelaški” otvorio meč. Nije ubacio niti jedan poen u prvoj dionici, no onda je krenuo show. U drugom periodu Nikola je torpedirao koš Bostona, ubacio im je 5 trojki, te ukupno 19 poena. Držao je Pelikane u igri koji su se dosta mučili u ovoj utakmici. Pogotovo u napadu. Kasnije je ubacio još jednu trojku, te je završio meč sa 25 poena i 5 skokova.

3 Bogdan Bogdanović

Protiv solidne obrane Jazza, Bogdan je bio najbolji igrač Kingsa. Zabijao je na sve načine, te je na kraju bio najefikasniji u ekipi. Dosta je šutirao izvana, pogodio je 2 trojke, a ukupno je ispalio 16 lopti za 20 poena. Kingsi su cijelo vrijeme gubili od Jazza, koji su jednostavno imali više raspoloženijih igrača. Bogdanu se priključio samo Bagley s klupe, a to nije bilo dovoljno za ovu ekipu Jazza.

4 Bojan Bogdanović

Babo je “osvetio” prezimenjaka. Pacersi su razbili istrošene Jazzere, a Babo je odigrao vrlo dobar meč. Ovakve utakmice postaju standard za njega. Još jednom je bio sjajan iza linije 7,24, ubacio je 2/3 trojke. Ubacio je 15 poena, a tome je dodao i solidan allround učinak sa 5 skokova i 4 dodavanja.

5 Nemanja Bjelica

Relativno dobar meč odigrao je i Bjelica. Nakon Bogdana i Bagleya, Beli je jedini nešto odigrao u toj utakmici. Igrao je vrlo malo, no bio je 100%-tan iz igre. Za samo 17 minuta, ubacio je 12 poena, dodao 5 skokova, a čak nije promašio niti jedan šut sa linije bacanja. Imao je savršenih 4/4.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*