Monstruozni Bradulja

Screenshot

Već nekoliko godina prvi centar srpske reprezentacije Miroslav Raduljica svoj kruh zarađuju u Kini. Poznato je kako je kvaliteta Lige ipak nešto manje od Europe (o NBA da ne pričamo) no svejedno u Kini ima jako dobrih igrača, mahom stranaca koji su pristigli najvećim dijelom iz Amerike.

No i naš Radulja je tamo našao svoje mjesto po Suncem. Igra već nekoliko godina, i to dosta uspješno u Kini, a ove sezone igra najbolju košarku karijere. Radulja je nedavno stigao do carrer higha, ubacio je 41 poen, a uhvatio je i 13 skokova, te imao 6 asista. Fantastične brojke za našeg centra, pogotovo kada se uzme u obzir da je za dva šutirao odličnih 17/22, a pogodio je i jednu trojku iz isto toliko pokušaja.

Nakon te utakmice, Radulja je nastavio sa još boljim igrama. U pobjedi protiv Golden Lionsa za koje igre Rochestie, Radulja je ubilježio monstruoznu partiju. Popravio je svoj carrer high. Ubacio je čak 48 poena, a dodao je i 15 skokova. U nevjerovatnoj je formi, ubacuje kao na traci, a Kinezi jednostavno nemaju rješenja za našeg centra.

Radulja je trenutno jedan od najboljih igrača Lige. Prosječno ubacuje 22,1 poen uz 9,5 skokova, te 3 asista u prosjeku.

Radulja je bio jedan od rijetkih koji je igrao prvi krug kvalifikacija za nadolazeće prvenstvo. Bio je najbolji igrač Srbije u tom periodu i uvelike je pomogao da se Srbi kvalificiraju u drugi krug. Također bio je redovan i u drugom krugu, te opet bio jedan od stožernih igrača Srbije.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Šta je ovo? Dva igrača postigla 139 poena! - Ostatak Sveta
  2. "Dobrodošli u Kinu" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*