Bobi ispred legendi

screenshot

Jedan od najviših igrača Lige, Boban Marjanović uživa u životu. Ove sezone mu je Doc napokon dao priliku da igra, a Boban mu je to uzvratio. Igra sjajnu košarku, trenutno je jedan od najkorisnijih centara u povijesti Lige.

Osim najbolji centara u povijesti Lige, Bobiju u leđa gledaju i najbolji igrači u povijesti, barem što se tiče učinkovitosti. Bobi je prema PER-u (Player efficiency rating) ostavio iza sebe Jordana, Lebrona, Bryanta i ostale. Uvjet je minimalno odigranih 1000 minuta u NBA.

Naravno uzorak je puno puno manji kod Bobija nego kod ostalih velikana, no niti ovo nije zanemarivo. To su primjetili i ljudi s ESPN-a koji su odlučili snimiti film o Bobiju. Radi se o poznatoj seriji dokumentaraca 30-for-30 u produkciji ESPN-a.

No, ovo nije jedini puta da je Bobi imao ulogu u filmu. Naime, Boban će dobiti priliku na velikom platnu! Twitter ludi jer Boban je dobio ulogu u najnovijem filmu o Johnu Wicku. Sjajnom akcijskom filmu s Keanu Reevesom koji upravo snima treći nastavak serijala.

Boban će u filmu glumiti ubojicu, no to je sve što znamo od detalja. Boban tako ide putom Jabbara koji je također glumio ubojicu u Zmajevom Gnijezdu sa Bruce Leeom, te ostalima – Jordanu, Durantu, Rick Foxu koji su također imali svoje uloge na velikom platnu.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Sale bez NBA pomoći - Ostatak Sveta
  2. "Želimo otključati njegov potencijal" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*