Teo se vraća u Evropu, novi dom je Efes!

screenshot / youtube

Kako Koš magazín nezvanično saznaje, Miloš Teodosić se vraća u Evropu. Njegov novi klub treba da bude  Anadolu Efes, (finansijski) dobro stojeći turski klub koji ove sezone beleži dobre rezultate u Evroligi. Trenutno je na deobi 4. mestu sa Olimpijakosom sa po 9 pobeda i 5 poraza.

Vest još nije zvanično potvrđena, ali naš izvor, iz dobro obaveštenih krugova košarkaških agenata, navodi da je dolazak Teodosića u Istanbul gotova stvar. Milošu je dosadila klupa u Klipersima, ove sezone igra jedva 10 minuta, prosek poena je 3,2 a asistencija 4,0.To je znatno manje u odnosu debitantsku sezonu u kojoj je na terenu provodio po 25 minuta, davao po 9,5 poena i delio po 4,6 asistencije. Osim toga, ponuda Efesa je bila “nepristojno dobra”…

Plej naše reprezentacije je letos nagovestio mogućnost povratka u Evropu ali se jpak nije očekivalo da će se to dogoditi već na  polovini tekuće sezone. Ako se povratak potvrdi, biće to dobra vest i za selektora Sašu Đorđevića, koji će u Evropi imati još jednog igrača, možda već i za poslednja dve meča u februarskim “prozorima”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*