Još jedna sezona

Najveća akvizicija ovog ljeta Demarcus Cousins još uvijek čeka svoje prve minute u novom dresu. Oporavak od povrede ahilove tetive još uvijek traje, no Boogie je sve bliže povratku na parket. Nedavno su ga poslali u svoju ekipu u G-Ligi kako bi uhvatio formu, a Boogie je počeo i trenirati s ekipom. Na treningu je pokazao kako je već spreman, tako što je zakucao preko Duranta te ga složio na parket.

Ove sezone je pristao na minimalac, a Warriorsi su se već pomirili da će imati Boogie samo jednu sezonu. Kerr je već izjavio kako ga ne planiraju ostaviti i iduće sezone, isključivo zbog toga što ga ne mogu platiti. Igrač kao što je Boogie sigurno neće pristati na minimalac još jednom, no prema posljednjim informacijama, Boogie ozbiljno razmatra ostati još u Warriorsima.

Cousins napušta Warriorse!

Problem leži u tome što su i Durant i Klay free agenti iduće sezone, no Klay je već izjavio kako planira ostati. KD se još nećka, no Boogie bi mogao ostati. Pogotovo ako netko iznenadi, pa Warriorsi nekim čudom ne uzmu naslov prvaka, Boogie mi mogao razmisliti o ostanku još jednu sezonu, zarad prstena. No i ovako bi mogao ostati, pa ti Warriorsi postali prava dinastija.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*