Mr Big Shot proziva Lebrona

CavsNation

Vječno pitanje NBA fanova, analitičara, trenera i svih ostalih koji prate košarku je – tko je bolji Lebron ili Jordan. Pitanje je u startu sasvim nepotrebno, no svi se vole “zaigrati” i dati svoj sud o tome. Jordan vjerovatno jeste Najbolji, no mora se priznati da je Lebron stigao jako blizu.

Trenutak koji ga je možda najviše približio Jordan je kada su Cavsi iznenađujuće stigli do naslova prvaka. Preokrenuli su 1-3 protiv možda i najbolje ekipe u povijesti Lige. Ratnici su te sezone oborili rekord Bullsa i regularni dio završili sa scoreom 73-9. Barem za Lebrona, taj trenutak je bio poseban.

-“Taj trenutak me je učinio Najboljim igračem svih vremena, barem sam se ja tako osjećao. Bio sam nevjerovatno uzbuđen zbog Clevelanda, prekinila se suša koja je trajala 52 godine. “- referirao se Lebron na to da niti jedna sportska ekipa iz Clevelanda nije osvojila naslov u posljednje 52 godine.

-“Svi su pričali kako su Warriorsi najbolji tim ikada. I za nas da se vratimo u seriju. Na taj način. Napokon sam mislio da sam napravio nešto posebno”-

 

Na ovo je odgovorio jedan od članova “novijih” Bad Boysa, Chauncey Billups. Mr Big Shot je bio odličan playmaker, MVP Finala u kojem su Pistonsi uzeli naslov, a kako mu i sam nadimak govori iza sebe je ostavio mnoštvo ključnih pogođenih šuteva. Billups je izjavio kako za njega Lebron nije najveći svih vremena. -“Da je on pogodio onaj šut, što je ubacio Irving, onda možda. No, ovako nažalost ništa.”-

Billups i Lebron su se susreli dosta puta na parketu, a jedan od kultnih dvoboja je bio playoff susret Pistonsa i Cavsa. Lebron je ubacio posljednjih 25 poena Cavsa, a taj meč je završio sa 48 ubačaja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*