Top 7 stvari koje niste znali o Kyrieu Irvingu!

screenshot

Kyrie Irving je postao jedan od najbolji playmakera lige. Možda i najbolji scorer među jedinicama danas puni 27 godina. Izdvojili smo Top7 stvari koje verovatno niste znali o Uncle Drewu!

  1. Irving je već s 13 meseci mogao driblati loptu, dok je s 4 godine mogao zabijati na mini košu bez problema, a sa 6 je znao polagati levom rukom
  2. Osim košarke bio je dobar i u bejzbolu, koji je igrao dok je bio u Osnovnoj školi, a uz sve to obožavao je i skateboard.
  3. Njegov kum je poznati NBA igrač Rod Strickland.
  4. Kada je bio mali, njegov otac je omotao lopte u plastične vrećice kako bi mu poboljšao tehniku. Vidi se sada kakav je to imalo učinak…
  5. Da nije košarkaš Kyrie je rekao da bi verovatno bio novinar. Kaže da još nije kasno za to, da bi se tome mogao posvetiti kada završi karijeru.
  6. Rođen je u Melbourenu u Australiji. Njegov otac je posle collega u Bostonu otišao igrati u Australiju. Irving je skoro i nastupio za reprezentaciju svoje rodne zemlje, no ipak se na kraju odlučio za SAD.
  7. Za svoje sveučilište Duke nije odigrao niti jednu konferencijsku utakmicu. Bio je povređen gotovo celu sezonu, no to nije sprečilo Cavse da ga izaberu prvim pickom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*