Večer za zaborav

Screenshot/NBA

Jokić i ekipa su doživjeli još jedan poraz. U borbi za prvo mjesto, ne bi trebali gubiti od ekipa koje nisu niti u playoffu. Wizardsi su ih dobili, a Jokić je imao večer za zaborav. Istina, tukli su ga čitavu večer, u prvoj četvrtini su mu raskrvarili nos. Nikola je prigovarao, no nije bilo reakcije, no onda je u posljednjem periodu poludio. Protestirao je kod sudaca nakon jedne sporne odluke, dobio tehničke, a odmah nakon i isključujuću. Otišao je ranije na tuširanje i Nuggetsi su bez njega izgubili meč.

Očajno drugo poluvrijeme ih je koštalo pobjede, ubacili su samo 28 poena u drugom dijelu, a taman kada se lomila utakmica, Jokić je isključe. Trener Malone je izuzetno ljut na Jokića nakon utakmice. -“Ne zanima me, ne smiješ biti isključen. Ne zanima me koliko te tuku, jel bio faul ili nije, jednostavno ne smiješ biti isključen. Prevažan je za ovu ekipu.”- izjavio je Malone.

Jokić je bio najbolji u redovima Nuggetsa, ubacio je prvih 10 poena svoje ekipe, a meč je završio sa 23 poena i 14 skokova. Kod Wizardsa Brown Jr je ubacio 24, dok su Bryant i Parker stavili svaki po 20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*