Totalno drugačiji od drugih

SLAM

Slobodno možemo reći da je Giannis trenutno najbolji two way igrač Lige. Također, slobodno možemo reći da je najdominantniji igrač Lige. Vodio je Buckse do najboljeg scorea u Ligi, s tim da je on glavni u priči oko MVP nagrade, a čak i oko DPOY nagrade. Jedini je igrač od Jordana koji je ostvarivao ovakve brojke na oba kraja parketa. Izuzetne fizikalije su mu neviđena prednost, no svi znamo da samo to nije dovoljno da se postane dobar igrač, kamoli ovako dominantan kao Giannis.

Prije dvije godine, Kobe ga je “izazvao” da postane MVP. Prošlo ljeto izrazio je želju za treniranje s Mambom, a Kobe je ostao impresioniran s radnom etikom Grka. -“Dolazio je sat i pol, dva prije početka treninga u dvoranu. Sve što sam mu govorio i savjetovao ga – zapisivao je u bilježnicu, te kasnije učio i ponavljao na terenu. Htio je riješiti svaku svoju slabost.”- izjavio je Kobe. Posvećenost košarci za Giannisa je nevjerovatna, te dok je ne postane uvjeljrljivo najbolji igrač Lige – neće stati.

Naravno, kako je počeo igrati ovako sjajnu košarku, narastao je i njegov publicitet. Svi žele njegov intervju, svi se žele slikati s njim, no Giannis je jednostavno drugačiji. Lebron James ga je pitao da mu se pridruži na snimanju novog Space Jama. Snimanje filma bi mu donijelo sigurno jako puno novaca, te potencijalno otvorilo neka vrata showbuissnesa. No, Giannis je to bez razmišljanja odbio. -“Ako pristanem izgubiti ću nekoliko tjedana treninga. Osim toga, takva “drama” mi ne treba u životu.”- izjavio je Giannis.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*