Ovoga puta mačka nije ostala gladna!

screenshot

Duel Kevina Duranta i Patricka Beverleya bio je glavna tema danima, posebno nakon senzacionalne pobede Clippersa u Oracle areni. Tada je plejmejker Clippsa izbacio iz ritma superstara GSW-a i na taj način doprineo najvećem preokretu u istoriji play off kada je ekipa iz LA nadoknadila minus 31.

Euforija se stvorila oko ove utakmice i oko mogućnosti da su Clippersi pronašli slabu tačku moćnim Warriorsima. Čekala se treća utakmica…

A šta smo gledali. Gledali smo, kako su kolege sa FB stranice Golden State Warriors Balkan, napisali . igru mačke i miša! Samo što ovoga puta mačka nije ostala gladna!

Drugim rečima, Warriorsi su dominirali tokom čitave utakmice, ali sada nisu bili dovoljno ludi da prokockaju sve što smo stekli. Perfektna partija, na oba kraja parketa. Maksimalna razlika glasila je +36.

Konačno da i ovo kažemo – Kevin Durant bio je FANTASTIČAN! Od prve sekunde se videlo da je spreman da pobije sve kritike koje je dobijao poslednjih dana. Kada je ovako raspoložen, zaista je nezaustavljiv. Razlog za radost Warriorsa je i to što je najzad pokazao da je povezan sa timom, a to je veoma nedostajalo u poslednje vreme.

Večeras je pronađen savršen balans između protoka lopte i Kevinove igre 1 na 1.

Steph takođe na odgovarajućem nivou. Da nije imao problema sa ličnim greškama, najverovatnije bi i on isporučio 30+. Iggy, Bogut i Looney sjajni. Na kraju Durant 38 poena, Curry 21, Igoudala 15, Thompson 12, Looney 10.

 

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Durant se napokon pojavio, Pop dobio novog bisera - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*