Rakete preživjele Hardenovu katastrofu

Twitter/SC

Očajan meč je sinoć odigrao James Harden. Očajan sve do pred sam kraj. Počeo je utakmicu s 15 uzastopnih promašaja, što je rekord playoffa. Nije mogao ništa ubaciti, ali u posljednjoj četvrtini je ubacio 14 od svojih 22 poena. Ipak je nešto isporučio kada je najviše trebalo. Jazzeri su propustili veliku priliku da se vrate u seriju, pogotovo nakon što nisu iskoristili ovako lošu Hardenovu večer. Nisu uspjeli te su potpisali poraz – bilo je 104-101 za Rocketse.

Vodili jesu cijelo vrijeme, no nikada više od 8 razlike. Pokušali su tvrdom obranom, te Mitchellom u napadu doći do rezultata. To je još i funkcioniralo, no u posljednjoj četvrtini su ispustili pobjedu. Prvo je malo više od minute prije kraja Harden napokon ubacio trojku, te donio 4 razlike Rocketsima. Uspjeli su uzvratiti, no u idućem napadu Rocketsa PJ Tucker je neobjašnjivo ostao sam pod košem, te je pokupio Hardenov promašaj. Ubacio je bacanje, a na drugoj strani tragičar je bio Mitchell koji je promašio otvorenu trojku za produžetak.

Harden je na kraju šutirao očajnih 3/20, no ubacio je 22 poena najviše zbog 14 pogođenih bacanja. Imao je 10 asista i čak 6 ukradenih lopti. Paul je ubacio 18 poena, dok su Tucker i Gordon dodali po 12. Mitchell je bio sjajan kroz čitavu utakmicu, dovoljno agresivan, no na kraju je postao tragičar. Ubacio je 34 poena uz 5 asista, a vrlo dobar je bio Favors s klupe koji je ubacio 13 poena uz 5/6 šut iz igre.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Dvoboj koji smo čekali! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*