Butler vratio stvari na početak

ESPN

Daleke 2014. Sixersi su ostvarili posljednju pobjedu u Kanadi. Trebalo im je dugih 7 godina i 15 utakmica kako bi stigli do još jedne, a došla je u pravo vrijeme. Sixersi su izjednačili seriju protiv Raptorsa, pobjedom 94-89. Leonard je opet bio nezaustavljiv, no ovaj puta su pronašli lijeka za druge igrače, tako da su uspjeli vratiti seriju na početak.

Kanađani su odigrali puno lošije ovu utakmicu. Šuterski postotci su im bili katastrofalni, u usporedbi s prvom utakmicom. Promašili su prvih 7 trojki na meču, a otvorili su sa 6 promašaja od prvih 8 šuteva. Već tu su Sixersi krenuli graditi prednost, a do poluvremena ona je otišla na čak 19 poena. U drugoj dijelu Raptorsi se bude, smanjuju rezultat, prilaze jako blizu, ali Butler je odlučio kako ovu utakmicu neće izgubiti. Ubacio je 12 poena u posljednjoj dionici, te tako riješio utakmicu i vratio stvari na početak.

Jimmy je ubacio 30 poena, što je uvjerjivo najviše u ekipi Sixersa. Ennis je ubacio 13 a Embiid samo 12 poena. Treba istaknuti kako je Embiid pokupio gripu, te je prije utakmice bio na infuziji. No, nije želio propustiti meč, ali posljedice bolesti su bile vidljive. U redovima Raptorsa Leonard je opet bio sjajan, ovaj puta sa 35 poena, Siakam je ubacio , dok je Lowry stao na 21 ubačaju.

 

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Brzi voz Jokić u jurišu na vrh NBA i titulu MVP! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*